Google: een video moet de belangrijkste inhoud zijn om als miniatuur weer te geven

Google: een video moet de belangrijkste inhoud zijn om als miniatuur weer te geven post thumbnail image
Google heeft vandaag aangekondigd dat videothumbnails alleen in de zoekresultaten van Google verschijnen als de video de hoofdinhoud van de pagina is. Advertentie. “Vandaag brengen we een wijziging aan om alleen videothumbnails weer te geven naast de zoekresultaten van Google wanneer de video de hoofdinhoud van de pagina is. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om te begrijpen wat ze kunnen verwachten als ze de pagina bezoeken. Wat verandert. Wanneer een pagina een video bevatte maar niet het hoofdelement, gaf Google de video rechts van de zoeklijst weer. De miniatuurindeling van deze video bestaat niet meer omdat de verwijdering ervan “minimale impact” had op de algehele betrokkenheid van uitgevers, zei Google op basis van tests. Impact van Google Search Console. Je kunt de impact op je videostatistieken in de zoekresultaten zien in je prestatierapport. Google zei dat de opmerkingen zullen verschijnen in het video-indexrapport en het videoverbeteringsrapport. Wat verandert er niet. Wanneer Google bepaalt dat een video de belangrijkste inhoud van de pagina is, geeft Google nog steeds de videominiatuur links van de zoeklijst weer. Waarom kan het ons schelen? Als uw pagina’s worden gerangschikt met videominiaturen, kijkt u om te zien hoe die pagina’s presteren. Deze wijziging is ook van invloed op de videostatistieken die u in GSC ziet. Lees de aankondiging van Google. Vereenvoudiging van de presentatie van video in de zoekresultaten van Google. Vermelding op Google: een video moet de belangrijkste inhoud zijn om als miniatuur te verschijnen die voor het eerst in Search Engine Land verschijnt.

Relevante berichten