Google brengt 2023 uit in april update van productrecensies

Google heeft de 2023 uitgebracht in april update van productrecensies. Dit is de tweede in 2023. update van productrecensies en zevende in het algemeen.

Advertentie. De update werd aangekondigd op Twitter: uitgebracht in 2023. in april een recensie-update die nu recensies van producten, diensten en dingen bevat. Meer informatie over het schrijven van recensies van hoge kwaliteit: https://t.co/tdM0JhyyTG — Google Search Center (@googlesearchc) maart 2023 12 april Google heeft ook zijn zoekstatusdashboard om 9:08 uur bijgewerkt. PDT: uitgebracht in 2023 in april Recensies-update, die nu recensies van producten, services en dergelijke bevat. Meer informatie over het schrijven van recensies van hoge kwaliteit.

Waarom kan het ons schelen? Als uw site recensie-inhoud publiceert, is dit weer een update om naar te kijken. Controleer uw rankings om te zien of uw organisch verkeer verbetert, afneemt of gelijk blijft.

Updates van eerdere productrecensies. Hier is een tijdlijn van alle updates van Google-productrecensies:

  • Google anno 2023 Februari. update van productrecensies
  • Google anno 2022 September. update van productrecensies
  • Google anno 2022 Juli. update van productrecensies
  • Google anno 2022 Maart. update van productrecensies
  • Google anno 2021 December. update van productrecensies
  • Google anno 2021 in april update van het algoritme voor productrecensies

Verhaal in uitvoering, dit verhaal zal binnenkort worden bijgewerkt.
Een bericht dat in 2023 door Google is vrijgegeven. in april Update voor productrecensies verscheen als eerste op Search Engine Land.

Relevante berichten