TikTok-video’s van 10 minuten zijn verdwenen

TikTok-video’s van 10 minuten zijn verdwenen post thumbnail image

Iets meer dan een jaar geleden stond TikTok toe dat gebruikers video’s van maximaal 10 minuten konden uploaden. Nu hebben gebruikers gemerkt dat deze optie is verdwenen. Interessant… TikTok heeft de optie voor een videoduur van 10 minuten verwijderd ⏱ pic.twitter.com/lHerFEvdeY — Matt Navarra (@MattNavarra) december 2023 11 april

Reacties van gebruikers. Verschillende TikTok-gebruikers plaatsten video’s waarin werd gespeculeerd over waarom de wijziging plaatsvond, vroegen TikTok om het langere formaat terug te brengen en deelden dat TikTok de update schijnbaar uit het niets zonder waarschuwing had uitgerold.

Waarom kan het ons schelen? Als TikTok niet vaak anticipeerde op veranderingen aan zijn platform, zou dit de indruk van inconsistentie kunnen wekken. Gebruikers en adverteerders kunnen het platform als minder stabiel of betrouwbaar ervaren, wat hun vertrouwen en betrokkenheid bij TikTok op de lange termijn kan aantasten. TikTok-video’s van 10 minuten zijn verdwenen , het bericht Search Engine Land verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten