Google heeft een nieuwe pagina voor Bard Chatbot-updates

Onlangs heeft Google een speciale pagina met experimentele updates gelanceerd voor het Bard AI-project, waardoor gebruikers gemakkelijk informatie kunnen krijgen over de nieuwste functies. Op deze nieuwe pagina kunt u de nieuwste mogelijkheden van Bard voor het eerst bekijken en uitproberen. In het verleden kondigde Google Bard-updates aan via Twitter, waardoor het lastig was om de laatste verbeteringen bij te houden. Elke belangrijke update van Bard wordt nu gedocumenteerd op een nieuwe Google-pagina. Dit is wat er zojuist is toegevoegd. Het is nu gemakkelijk om Bard-updates te volgen (zoals deze die we onlangs hebben gemaakt 👇) Bekijk de pagina Experimentupdates voor de nieuwste functies, verbeteringen en bugfixes: https://t.co/MV9MjT7D00 Nieuw vandaag: we hebben extra voorgestelde zoek onderwerpen wanneer mensen op Google it klikken” https://t.co/NsjtlEKF0g – Jack Krawczyk (@JackK) maart 2023 10 april

Meer voorgestelde zoekonderwerpen met behulp van de Google It-functie

Een van de belangrijkste updates van het oorspronkelijke experiment van Bard is de toevoeging van aanvullende voorgestelde zoekonderwerpen wanneer gebruikers op Google klikken. Deze update kan gebruikers helpen een breder scala aan interesses te verkennen en meer gerelateerde onderwerpen te ontdekken.

Verbeterde wiskundige en logische mogelijkheden

Google heeft ook erkend dat de prestaties van Bard op het gebied van wiskunde en logica ongeëvenaard zijn. De laatste update van Bard, op 31 maart, heeft zijn wiskundige en logische mogelijkheden aanzienlijk vergroot door de integratie van de vorderingen van het PaLM-project (Programma- en taalmodellen) van Google. Als gevolg hiervan is Bard nu beter uitgerust om woord- en wiskundige problemen op meerdere niveaus te begrijpen en erop te reageren. U kunt nauwkeurigere en relevantere antwoorden verwachten op vragen over wiskunde en logica, wat essentieel is voor professionals die nauwkeurige gegevens nodig hebben om beslissingen te nemen.

Codeervaardigheden zullen Bard in een mum van tijd bereiken

Google liet ook doorschemeren dat er binnenkort codeermogelijkheden aan Bard zullen worden toegevoegd. Deze ontwikkeling zal de bruikbaarheid van Bard als AI-assistent verder vergroten. Door PaLM’s verbeteringen en toekomstige codeerfunctionaliteit te integreren, wordt Bard een nog krachtiger hulpmiddel voor gebruikers die nauwkeurige informatie en veelzijdige functionaliteit nodig hebben.

Uitgelichte afbeelding: IB Photography/Shutterstock.

Relevante berichten