Hoe u uw gebruikers kunt ontmoeten waar ze zijn: denk verder dan zoeken [Webinar]

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw digitale marketinginspanningen uit te breiden met onconventionele tactieken? Nu de economie in het slop zit en de concurrentie om marketingdollars ongekend hoog is, is het een goed moment om nieuwe kansen te verkennen. Jarenlang hebben marketeers gezocht naar zoekwoorden, bereik, frequentie en groei, maar om succesvol te zijn, moet u verder denken dan zoeken en u concentreren op waar uw gebruikers zich bevinden. Bij het aanpassen van de uitgaven is het belangrijk om te investeren in innovatieve manieren om in contact te komen met consumenten om de economische veranderingen van dit jaar te compenseren. Neem deel aan ons komende webinar om te leren hoe het toevoegen van nieuwe kanalen aan uw marketingmix dit jaar kan helpen de resultaten en impact te vergroten.
Je leert over:

  • Zoekstagnatie en de behoefte om “buiten” te denken.
  • Nieuwe prestatiemarketingplatforms die u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.
  • Nieuwe mediatrends in verschillende branches.

Registreer u nu In dit webinar bespreekt Sreekant Lanka, VP, Digital Solutions bij iQuanti, marketingkanalen met een hoge impact waarmee u beter kunt presteren dan uw concurrentie. Je verlaat deze livesessie met de inzichten die je nodig hebt om je marketingstrategie bij te werken en verder te gaan dan traditionele zoekmarketingtactieken. Klaar om nieuwe manieren te ontdekken om contact te maken met uw doelgroep en uw marketinguitgaven te maximaliseren? Meld u nu aan voor een unieke kans om uw mediastrategie te evalueren en af ​​te stemmen op uw gebruikerstraject.

Relevante berichten