Deze 44 hilarisch enge BuzzFeed-reisartikelen worden aangedreven door kunstmatige intelligentie

Deze 44 hilarisch enge BuzzFeed-reisartikelen worden aangedreven door kunstmatige intelligentie post thumbnail image
Ik weet wat je denkt. “Ik ga op reis naar Cape May, NJ en heb een echt “verborgen juweeltje” van een gids nodig. Nou, als je toevallig een van de AI-aangedreven inhoud van BuzzFeed in je zoekresultaten ziet, is hier mijn advies: vermijd het. Dat komt omdat BuzzFeed 20 reisartikelen van lage kwaliteit heeft gepubliceerd in de regel ‘As Told by Buzzy’. Ze zijn allemaal erg formeel en geschreven in de eerste persoon. Of moeten we het nu de “AI first approach” noemen? (Heeft AI zelfs een afbeelding?) Waarom kan het ons schelen? In veel artikelen wordt hiernaar verwezen als “SEO-gebaseerde” reisgidsen. Laten we er nu mee stoppen. Als deze pagina’s gerangschikt zijn voor concurrerende voorwaarden, heeft Google gefaald als zoekmachine. Nee, wat BuzzFeed hier heeft gedaan, is geen SEO. BuzzFeed publiceerde simpelweg zeer lage kwaliteit, oppervlakkige, door AI gegenereerde artikelen geschreven door AI als first-person accounts van plaatsen die in de wereld bestaan. Niets meer niets minder. Als deze pagina’s rangschikken, komt dat omdat ze op een autoriteitssite staan, niet omdat ze goed zijn. Zoals Buzzy zei. Dit is de profielnaam waaronder 44 artikelen worden gepubliceerd. Bio voor deze AI-schrijver: “Artikelen geschreven met de hulp van Buzzy the Robot (ook bekend als onze AI-creatieve assistent) maar met menselijke input. Maar dit is BuzzFeed, dus EEAT doet er niet toe, toch? Alle Buzzy-artikelen die ik bekeek, hadden bovenaan een notitie met de tekst ‘Dit artikel is mede geschreven door [insert name here] + Buzzy, onze creatieve AI-assistent. Al die bijdragers leken niet-redactioneel personeel te zijn (van de zakelijke en verkoopkant van het bedrijf), meldde The Verge.
  • Leuk weetje: BuzzFeed heeft een aparte AI-quizschrijverthread gewijd aan Buzzy the Robot, auteur van 26 quizzen.
Hilarisch eng. Enkele nadelen van het futurisme:
  • “Nu weet ik wat je denkt…”
  • “Verborgen juweeltje”
  • En verder.
dit spul is het GOUD waar iedereen zich zorgen over maakt!!! pic.twitter.com/3JkqkoEFQB — Kathryn VanArendonk (@kvanaren) december 2023 30 maart Onderdeel van de core business van BuzzFeed. Jonah Peretti, CEO van BuzzFeed, kondigde in januari zijn grote ambitie aan: “de toekomst leiden van door AI aangedreven inhoud.” Als de toekomst nu is, ben ik niet blij. AI kan veel onderdelen van het contentcreatieproces faciliteren (bijvoorbeeld brainstormen, structureren van artikelen). Een ding dat AI nog niet kan doen, is het eindproduct verbeteren voor de ongelukkige mensen die het proberen te lezen. Ja, u kunt nu eenvoudig tonnen AI-ondersteunde of door AI gegenereerde inhoud maken over elk gewenst onderwerp. Maar de vraag is: moet je? En de grotere vraag is: hoe zal Google reageren? Zal een nuttig inhoudssysteem door AI aangedreven inhoud van lage kwaliteit opvangen en voorkomen dat deze wordt gerangschikt? Of moet Google het over een andere boeg gooien, zoals tien jaar geleden met Panda-contentfarms? Graaf dieper. Meer informatie over Techmeme. De post Deze 44 hilarisch enge BuzzFeed-reisartikelen werden aangedreven door kunstmatige intelligentie verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten