Talking AI, SEO en IndexNow-updates met Bing. [Podcast]

IndexNow en AI veranderen het gezicht van SEO. Wat moet je erover weten? Hoe bereid je je voor? Fabrice Canel, Principal Program Manager bij Microsoft Bing, zal onze oprichter Loren Baker vergezellen op de Search Engine Journal Show om te bespreken hoe IndexNow werkt en hoe u het kunt integreren in uw SEO-strategie, evenals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en wat SEO-professionals moeten weten.

Fabrice Canel, hoofdprogrammamanager, Microsoft Bing op de SEJ-show

Fabrice Canel werkt in het spannendste team van Microsoft: het Bing-team. Elke dag verschijnen er honderden miljarden nieuwe pagina’s op internet en worden honderden miljarden eerder bestaande pagina’s bijgewerkt met nieuwe inhoud. Webindexering en -crawling is een grootschalige gedistribueerde taak die snelheid, nauwkeurigheid en volledigheid vereist. Met meer dan 24 jaar ervaring bij Microsoft is dit wat hij graag doet. Heb je nog vragen? Vraag het hieronder en volg het zeker live op YouTube, LinkedIn, Twitter en Facebook.

Heeft u een vraag voor Fabrice Canel? Vraag hieronder

Na de show plaatsen we hier een samenvatting en links naar de video en podcast.

Relevante berichten