De oprichters van Yoast SEO investeren in een WordPress-toegankelijkheidsplug-in

De oprichters van de Yoast SEO-plug-in hebben een investering aangekondigd in een WordPress-toegankelijkheidsplug-in die toegankelijkheidsproblemen scant en rapporteert en het gemakkelijker maakt om problemen met een site op te lossen.

Breng de Digitale Toegankelijkheid Checker op niveau

Een website toegankelijk maken is veel meer dan ervoor zorgen dat kleuren het juiste contrast hebben en afbeeldingen alt-tekst hebben. Er zijn een aantal normen waaraan moet worden voldaan opdat webpagina’s voldoen aan de WCAG 2.1-normen. De Digital Accessibility Checker scant posts en pagina’s op non-compliance en genereert een rapport over verschillende verbeterpunten. De plug-in kan de hele website scannen op toegankelijkheidsproblemen. Fout- en waarschuwingsberichten worden weergegeven op de pagina- en postbewerkingsschermen, samen met een gecentraliseerde lijst met fouten die moeten worden opgelost. Problemen die moeten worden opgelost, kunnen worden gecategoriseerd op ernst om te helpen bij het prioriteren van oplossingen. De plug-in biedt onbeperkte paginacrawls zonder enige URL-beperkingen, zelfs in de gratis versie. U hoeft niet te wachten tot een derde partij de URL heeft verwerkt en alle gegevens blijven op de server van de gebruiker staan. Een belangrijk kenmerk van de plug-in is dat er geen front-end scripts zijn die de ervaring van websitebezoekers vertragen.

“Iedereen zou deze plug-in moeten installeren”

Ik vroeg David Ogletree (LinkedIn), directeur betaald zoeken bij zoekmarketingbureau WrightIMC, wat hij vond van de plugin voor toegankelijkheidscontrole.
David antwoordde:
Als wettelijk blinde persoon en digitale marketeer heb ik gemerkt dat de Accessibility Checker-plug-in ongelooflijk gebruiksvriendelijk is voor het identificeren van WCAG-problemen op WordPress-webpagina’s. Ik denk dat iedereen deze plug-in zou moeten installeren om ervoor te zorgen dat hun website gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers met een visuele beperking. Het vermeldt de problemen op de pagina en een link waarin wordt uitgelegd hoe u ze kunt oplossen. Veel van de geïdentificeerde problemen vereisen wijzigingen in het thema en andere plug-ins, maar dit helpt makers van inhoud ook om ervoor te zorgen dat de inhoud die ze aan hun site toevoegen, toegankelijk is.

Een plug-in voor webontwikkeling

Ik vroeg ook webontwikkelingsprofessional Alex Alexakis (LinkedIn), oprichter van website-ontwikkelingsbedrijf Pixel Chefs, wat hij van de plug-in vond. Hij antwoordde dat zijn bedrijf websites toegankelijk maakt voor zijn klanten, vooral die in de financiële sector. Nadat hij de plug-in had bekeken, vond hij de aangeboden functies ongelooflijk tijdbesparend en hij was verrast dat zoveel functies gratis werden aangeboden.
Alex merkte op:
“De Accessibility Checker is een geweldige aanvulling op de ontwikkeling van websites, vooral om ervoor te zorgen dat de WCAG 2.1 AA-standaarden vóór de lancering worden nageleefd. Als webontwerp- en ontwikkelteam weten we dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor toegankelijkheidsproblemen veroorzaakt door klantupdates. De plug-in-interface is daarom een ​​geweldige bron om de sitebeheerder op de hoogte te stellen van eventuele toegankelijkheidsproblemen die kunnen optreden als de site eenmaal actief is. Deze proactieve benadering zorgt voor een snelle oplossing van mogelijke problemen, wat uiteindelijk de toegankelijkheid en naleving van de site verbetert. Alex merkte ook op dat het bereiken van webtoegankelijkheid een positieve invloed heeft op SEO-optimalisatie. Hij merkte op dat sommige factoren die verband houden met toegankelijkheid ook de zoekoptimalisatie verbeteren en helpen bij marketingdoelen.
Hij merkte op:
“Een tool als deze, compleet met screenshots en instructies, kan uw optimalisatie-inspanningen op de pagina een stuk eenvoudiger maken. En door die geweldige SEO-vriendelijke pagina te maken, maakt u het ook gemakkelijker voor mensen met een handicap om uw site te gebruiken en klant te worden, dus het is een win-winsituatie voor zowel gebruikers als site-uitgevers. Volgens de American Federation of the Blind meldt ongeveer 13% van de Amerikanen dat ze moeite hebben met zien, en de National Federation of the Blind meldt dat bijna 3% van de Amerikaanse volwassenen blind is. Blindheid is een vorm van beperking die het moeilijk maakt om toegang te krijgen tot internet, en er zijn er nog veel meer. Met de Equalize Digital Accessibility Checker kunt u eenvoudig toegankelijkheidsproblemen detecteren, catalogiseren en prioriteren die met één klik op de knop moeten worden aangepakt.

Kapitaalinvesteringen van Emilia

Joost de Valk en Marieke van de Rakt hebben een vroege investering aangekondigd in Equalize Digital Accessibility Checker, een toegankelijkheidsplug-in voor WordPress-websites. De uitgever van de plug-in, Equalize Digital, zei dat het de investering zal gebruiken om een ​​senior plug-in-ontwikkelaar in te huren en meer toegankelijkheidsgerelateerde inhoud te ontwikkelen.
Equalize Digital deelde de aankondiging:
“Het leiderschapsteam van Equalize Digital is verheugd om Emilia Capital aan boord te halen als investeerder om de ontwikkeling en groei van hun plug-in te helpen versnellen. ‘Deze investering zal de ontwikkeling van kritieke functies financieren om Accessibility Checker beter te positioneren als de toonaangevende oplossing voor toegankelijkheidscontroleDat zei topman Amber Hinds.
“We werken graag samen met Joost en Marieke buiten het verhoogde kapitaal.
Vanaf het begin hebben we parallellen getrokken tussen Accessibility Checker en de Yoast SEO-plug-in, omdat beide tools vergelijkbare doelen en uitdagingen hebben.
Joost en Marieke zullen waardevol inzicht geven in onze strategie terwijl we de productkant van ons bedrijf laten groeien.’”

Lees de officiële aankondiging van Equalize Digital
Equalize Digital ontvangt pre-investering van Emilia Capital
Download de gratis versie van de plug-in uit de officiële WordPress-plug-inrepository:
Level Up Digital Accessibility Checker Lees meer over de functies van de Accessibility Checker-plug-in
Afbeelding met dank aan Shutterstock/san4ezz

Relevante berichten