Microsoft repareert gegevensverlies in Bing Webmaster Tools API

Microsoft heeft een probleem met gegevensverlies opgelost in de Bing Webmaster Tools API dat gedurende een week gegevensverlies veroorzaakte. Deze gegevens zijn ingevuld en hersteld en zijn nu toegankelijk via de Bing Webmaster Tools API.

Datums. Ergens na 2023 3 maart Bing Webmaster Tools API geeft geen gegevens meer weer. Glenn Gabe 17 maart meldde het probleem aan Fabrice Canelis van Microsoft. Tot 20 maart De API begon weer nieuwe gegevens weer te geven, maar er ontbrak een week aan gegevens, waardoor er een gegevensgat ontstond. Dan op 27 maart Fabrice van Microsoft zei dat ze erin geslaagd zijn om die ontbrekende gegevens op te lossen en dat ze nu beschikbaar zijn om te downloaden via API.

Waarom kan het ons schelen? Als u de Bing Webmaster Tools API gebruikt met interne software of software van derden, wilt u er zeker van zijn dat alle gegevens die u verwacht aanwezig zijn. Als dit niet het geval is, kunt u sommige opdrachten handmatig opnieuw uitvoeren om gegevens te retourneren die mogelijk zijn gemist als gevolg van een fout.

Meer informatie. Hier is een reeks tweets met betrekking tot deze fout: Bedankt voor het melden aan Glenn, Business Returning van SMX München. Ik zal het team dit zo snel mogelijk laten beoordelen. — Fabrice Canel (@facan) maart 2023 17 maart Ik heb het nu net gecontroleerd en het is een week verwijderd van 3/10. Is het mogelijk om het terug te krijgen? Nogmaals bedankt Fabrice! pic.twitter.com/Q8v2CfsCCV — Glenn Gabe (@glenngabe) maart 2023 21 maart Bedankt! Ik heb even snel gekeken en alle data staan ​​er. Bedankt hiervoor, Fabrice! -Glenn Gabe (@glenngabe) mei 2023 27 maart Het bericht Microsoft herstelt gegevensverlies met Bing Webmaster Tools API verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten