Google stelt de implementatie van overheidsdocumenten en officieel servicebeleid uit

Google maakt twee nieuwe beleidsupdates voor overheidsdocumenten en officiële diensten.

Nieuwe veranderingen. De datum waarop Google het beleid gaat handhaven, verandert vanaf 2023. 31 maart tot 2023 24 mei De tweede wijziging is dat Google Duitsland verwijdert als regiospecifieke uitzondering op “Toeslagen en vergunningen voor openbare wegen”. Google zal in 2023 beginnen met de wereldwijde implementatie van het nieuwe beleid. op 24 mei, met volledige implementatie vanaf ongeveer 6 weken.

Het nieuwe beleid. Om de wijzigingen samen te vatten, worden de Google Ads-overheidsdocumenten en het officiële servicebeleid hieronder geüpdatet:

  1. Het beleid zal worden herzien om alleen een uitgebreide lijst van toepasselijke categorieën op te nemen.
  2. Er worden specifieke uitsluitingen voor regionale categorieën toegevoegd.
  3. Duitsland, dat op 31 januari oorspronkelijk uitgesloten van “Toeslagen en vergunningen voor openbare wegen” in de bijgewerkte versie, zal niet langer een uitzondering zijn in het definitieve beleid. Adverteerders die reclame maken voor deze categorie en Duitsland targeten, moeten voldoen aan de vereisten van de overheid of geautoriseerde provider en de vereiste certificering aanvragen zoals gespecificeerd in het beleid.
  4. Een door de overheid uitgegeven zakelijke legitimatiebewijs valt binnen de reikwijdte van het beleid.
  5. Het beleid zal door de overheid geautoriseerde providers toestaan ​​en de vereiste voor “geautoriseerde providers” verwijderen.

Goed om te weten. in 2023 Februari. Google heeft een pilotprogramma gelanceerd voor geautoriseerde voertuigregistratie-entiteiten in Californië waarmee adverteerders die door de staat Californië zijn geautoriseerd, namens Google voertuigregistraties kunnen verwerken en advertenties kunnen weergeven voor services die ze mogen leveren. Wijzigingen in de uitvoeringsstartdatum hebben geen invloed op dit pilotproject. Schending van dit beleid zal leiden tot onmiddellijke opschorting van het account zonder voorafgaande kennisgeving. De kennisgeving wordt ten minste 7 dagen voorafgaand aan de opschorting van een account verstrekt. Google moedigt adverteerders aan deze beleidsupdate te lezen om te bepalen of uw advertenties onder het beleid vallen en, zo ja, om ze vóór 2023 te verwijderen. 24 mei

Graaf dieper. Bekijk hier het beleid van Google.

Waarom kan het ons schelen? Als u zich aan het beleid houdt, kunt u afkeuring van advertenties, accountwaarschuwingen of zelfs opschorting van uw account voorkomen. Door geïnformeerd te worden, kunnen adverteerders hun advertentie-inhoud en strategie daarop aanpassen. Bovendien toont naleving van het beleid aan dat adverteerders en merken verantwoordelijk en professioneel handelen, wat essentieel is voor het opbouwen van consumentenvertrouwen. Het bericht Google vertraagt ​​handhaving van overheidsdocumenten en beleid van officiële diensten verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten