Domeinautoriteit is dood: focus op SEO-inhoud die scoort

Domeinautoriteit is dood: focus op SEO-inhoud die scoort post thumbnail image

SEO-toolkit

Als u onbetwistbaar bewijs had dat domeinautoriteit niet relevant is als het gaat om het rangschikken van uw organische inhoud, wat zou u dan anders doen als marketeer? Als u zou kunnen stoppen met focussen op statistieken die er niet toe doen voor CSO’s, stel u dan eens voor hoeveel meer van uw inspanningen u zou kunnen richten op het enige dat ertoe doet: het maken van content. In deze gedurfde presentatie durft Ryan Brock, Chief Solutions Officer bij DemandJump, te beoordelen hoeveel voorraad u hebt gestoken in het beheer van het domein van uw website en waarom. Meld u vandaag nog aan Domeinautoriteit is dood: focus op SEO-inhoud die scoort gepresenteerd door DemandJump. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. De post Domeinautoriteit is dood: focus op SEO-inhoud die als eerste verschijnt in zoekmachineland.

Relevante berichten