Google legt uit waarom Bard zelden citaten en links naar makers van inhoud vermeldt

Google legt uit waarom Bard zelden citaten en links naar makers van inhoud vermeldt post thumbnail image
Google is gisteren begonnen met het opensourcen van Bard, en naarmate meer van ons het gaan gebruiken en vergelijken met concurrenten zoals Bing Chat en OpenAI’s ChatGPT, zien we de verschillen. Een van de grootste verschillen tussen Google Bard en Bing Chat is dat Bard zelden citaten en links naar uitgevers en makers van inhoud lijkt te tonen. Waarom Google zelden citaten laat zien. Google heeft de veelgestelde vragen over Bard bijgewerkt om te verduidelijken dat Bard eerder citaten zal weergeven wanneer Bard “uitvoerig rechtstreeks van een webpagina citeert”. Anders zal Bard het citaat niet weergeven omdat Bard “originele inhoud genereert” en “bestaande inhoud niet lang herhaalt”. Google schreef: Hoe en wanneer citeert Bard bronnen in zijn antwoorden?
Bard is, net als sommige van de andere op zichzelf staande LLM-ervaringen, ontworpen om originele inhoud te creëren in plaats van langdurige herhalingen van bestaande inhoud. We hebben onze systemen ontworpen om de kans dat dit gebeurt te beperken en zullen de prestaties van deze systemen blijven verbeteren. Als Bard rechtstreeks een webpagina uitvoerig citeert, citeert hij die pagina. Bard is ontworpen om een ​​creatieve en behulpzame medewerker te zijn en uit te blinken in creatieve taken, zoals helpen met het schrijven van e-mails. brief of maak ideeën voor een verjaardagsfeestje. We denken dat het een extra voordeel is voor de zoekervaring van Google. Daarom hebben we een Google It-knop aan Bard toegevoegd, zodat mensen gemakkelijk van Bard kunnen springen om informatie op internet te bekijken. Bard is een experiment en we zullen het gebruiken als een kans om te leren, te herhalen en de ervaring te verbeteren terwijl we feedback krijgen van verschillende belanghebbenden, waaronder mensen zoals jij, uitgevers, ontwikkelaars en meer. Voorbeelden. Hier is een voorbeeld waarbij Bard een vraag beantwoordt maar geen citaten heeft: Vergelijk dit met Bing Chat die exact dezelfde vraag stelt en Bing’s links naar zijn bronnen: Google It-knop. Google zegt de Google It-knop te gebruiken om op inhoud te klikken die overeenkomt met uw zoekopdracht. Google heeft die knop zodat mensen gemakkelijk uit Bard kunnen springen en informatie van overal op internet kunnen verkennen. Wanneer Google links en citaten toont. Hier is een voorbeeld van hoe Google citaten en referenties weergeeft, maar om eerlijk te zijn, deze referenties kwamen niet voor in de eerste versie van het antwoord, maar pas in latere concepten van het antwoord: Waarom kan het ons schelen? Voorlopig zal Google Bard waarschijnlijk niet veel verkeer naar internet of websites sturen. Google zei dat Google Bard geen vervanging is voor zoeken. Google ziet Bard momenteel als een ander hulpmiddel en zal het in de loop van de tijd aanpassen. Maar voor nu schreef Google: “Bard is een experiment, en we zullen de lancering gebruiken als een kans om te leren, te herhalen en de ervaring te verbeteren als we feedback krijgen van verschillende belanghebbenden, waaronder mensen zoals jij, uitgevers, ontwikkelaars , and more.” ” legt uit waarom Bard zelden lijsten met citaten en links naar makers van inhoud levert verscheen voor het eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten