5 stappen om uw merk te optimaliseren voor zoeken

5 stappen om uw merk te optimaliseren voor zoeken post thumbnail image

Bij betaald zoeken zou de meest effectieve en kosteneffectieve strategie moeten zijn om uw waardevolle merkwaarde te benutten. Uw online merkruimte is de plek waar u het meeste vertrouwen moet hebben in het veiligstellen van transactioneel webverkeer voor uw producten of diensten. Uw merk wordt voortdurend aangevallen in betaald zoeken door bedrijven en merken die uw merkwaarde gratis in rekening brengen, op uw merkvoorwaarden bieden en uw merknaam en handelsmerken gebruiken in hun advertentietekst. Deze merkfouten verhogen de CPC van uw merk en trekken klanten aan. In deze gids laat Adthena u zien hoe u eenvoudig inbreuk op handelsmerken kunt controleren en actie kunt ondernemen, hoe u kunt voorkomen dat affiliates en affiliates klikken kannibaliseren en hoe u geld kunt besparen op voorwaarden die u al organisch hebt gewonnen. Ga naar Digital Marketing Depot om Brand Crashers te downloaden: 5 stappen om uw merk te optimaliseren voor zoeken. Het bericht In 5 stappen naar het optimaliseren van uw merk voor zoeken verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten