Google begint Bard open te stellen voor een beperkt aantal gebruikers

Google begint Bard open te stellen voor een beperkt aantal gebruikers post thumbnail image

Google is begonnen met het openstellen van Google Bard, een antwoord op ChatGPT en andere AI-chatoplossingen, voor het publiek. Er is nu een manier om je aan te melden voor de wachtlijst op bard.google.com als je je in de VS of het VK bevindt. Ik ben ingelogd, maar houd er rekening mee dat u niet kunt inloggen om een ​​Google Workspace-account te gebruiken. U moet een persoonlijk Google-account gebruiken om u aan te melden.

De bard kijkt niet. We herinneren u eraan dat Google Bard geen vervanging is voor zoeken. “Bard staat los van zoeken, dus praten over screenshots van zoeken in de context van Bard is niet correct. Bard is één ding, generatieve AI-functies in Zoeken zijn gescheiden. Bard is een op zichzelf staande ervaring, niet op zoek, “zei Bard-productmanager Jack Krawczyk onlangs.

Hoe het eruit ziet. Hier is een door Google gedeelde video van Bard in actie: Hier is een screenshot van Bard van Google:

Indrukken. Ik heb nog geen toegang tot Bard, hoewel me is verteld dat ik dat binnenkort moet doen. Tot die tijd beoordeelde The Verge Bard en zei dat Bard “absoluut sneller is dan alle andere (hoewel dat simpelweg kan zijn omdat het momenteel minder gebruikers heeft) en dezelfde mogelijkheden lijkt te hebben als deze andere systemen. (In korte tests was het bijvoorbeeld ook in staat om regels code te genereren.) Maar het mist ook de duidelijk gelabelde callouts van Bing, die volgens Google alleen verschijnen als je rechtstreeks een bron citeert, zoals een nieuwsartikel. terughoudend. haar antwoorden.”

Waarom kan het ons schelen? Nu bekijken we Google Bard in het wild van dichterbij. Het zal leuk zijn om te zien hoe gebruikers Bard gebruiken, waar Bard kan struikelen en schitteren, hoe Bard integreert in zoeken zal leuk zijn om te zien in de komende weken en maanden. Voor nu, schrijf je in voor de wachtlijst en ik hoop dat je snel toegang krijgt. Het bericht Google begint Bard open te stellen voor beperkte gebruikers verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten

7 nieuwe Google Ads-functies, waaronder merkbeperkingen voor breed zoeken, AI voor intelligent bieden7 nieuwe Google Ads-functies, waaronder merkbeperkingen voor breed zoeken, AI voor intelligent bieden

Naast andere AI-aangedreven Google Marketing Live-aankondigingen werden verschillende tactische zoekfuncties aangekondigd. Ja, er zijn meer AI-elementen in zoekcampagnes, maar adverteerders zouden aanvullende elementen moeten verwelkomen, zoals betere merkcontroles voor breed