Bing Video Creator: visuele inhoud met kunstmatige intelligentie ontwikkeld door Microsoft

Microsoft introduceert Bing Image Creator, de meest geavanceerde, door AI aangestuurde tool voor het maken van visuele content. Deze innovatieve functie is gebouwd voor de nieuwe Bing en Microsoft Edge en stelt gebruikers in staat afbeeldingen te genereren door ze in hun eigen woorden te beschrijven. De update zorgt voor een visueel stimulerende chatervaring en een soepel proces voor het maken van content. In een blogpost citeert Microsoft onderzoek waaruit blijkt dat het menselijk brein visuele informatie 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst, waardoor visuele tools essentieel zijn voor het vinden, creëren en begrijpen van content. Volgens Bing zijn afbeeldingen de tweede meest gezochte categorie na algemene zoekopdrachten op internet. In het verleden waren zoekmogelijkheden beperkt tot bestaande afbeeldingen op internet, maar Bing Image Creator heft deze beperkingen op. Hier is meer over de AI-aangedreven afbeeldingsmaker van Microsoft.

Ingebouwde AI-imagebuilder voor Bing en Microsoft Edge.

Bing Image Creator is geïntegreerd in de Bing-chatervaring, aanvankelijk beschikbaar in de creatieve modus. U kunt afbeeldingen genereren door een beschrijving in te voeren, context te bieden en een kunststijl te kiezen. Deze update maakt van Microsoft Edge de eerste en enige browser met een ingebouwde door AI aangedreven beeldgenerator, toegankelijk via Bing Image Creator in de zijbalk of Bing Chat in Edge.

Verantwoorde implementatie van AI en gebruikersveiligheid

Microsoft zet zich in voor het op verantwoorde wijze ontwikkelen en implementeren van AI-systemen in overeenstemming met haar Responsible AI-principes en -normen. Het bedrijf werkt samen met OpenAI, de ontwikkelaars van het DALL∙E-model, om een ​​verantwoord gebruik van Bing Image Creator te garanderen. Er zijn controles geïmplementeerd om het genereren van schadelijke of onveilige afbeeldingen te beperken. Elke afbeelding die door de tool wordt gegenereerd, is gemarkeerd met een aangepast Bing-pictogram, waarmee de door AI gegenereerde aard wordt aangegeven.

Geleidelijke release en toekomstige ontwikkeling

Microsoft rolt Bing Image Creator geleidelijk uit, waarbij het eerst wordt getest met een aantal preview-gebruikers voordat een bredere release wordt uitgerold. Het bedrijf is van plan de tool in de loop van de tijd in evenwichtige en nauwkeurige modi beschikbaar te maken en de functionaliteit ervan voor meerdere gesprekken te optimaliseren.

Nieuwe AI-visuele verhalen en kenniskaarten

Naast Bing Image Creator brengt Microsoft Visual Stories en Knowledge Cards 2.0 uit. Deze functies zijn bedoeld om meer boeiende, interactieve en dynamische inhoud te bieden, waaronder grafieken, grafieken, tijdlijnen en meer.

samengevat

De lancering door Microsoft van Bing Image Creator is een belangrijke stap voorwaarts in het maken van AI-content. Met deze tool kunnen marketeers en SEO-professionals gemakkelijk boeiende visuele inhoud creëren die past bij de voorkeur van het menselijk brein voor het verwerken van visuele informatie. Naarmate Microsoft zijn aanbod blijft uitbreiden, kunnen we een nog meeslependere ervaring voor het maken van inhoud verwachten.
Bron: Bing

Relevante berichten