Bing Image Creator toegevoegd aan Bing Chat.

Bing Image Creator toegevoegd aan Bing Chat. post thumbnail image
Bing Chat heeft integratie toegevoegd met zijn tool voor het maken van afbeeldingen, waar u Bing Chat kunt vragen om afbeeldingen voor u te maken en dat zal ook gebeuren. Bing Image Creator, nieuwe AI-aangedreven visuele verhalen en bijgewerkte Knowledge Cards komen naar de nieuwe preview van Bing en Edge, zei Yusuf Mehdi, corporate vice president en chief marketing officer voor consumentenzaken bij Microsoft. Hoe het eruit ziet. Hier is een screenshot van hoe het werkt: Hoe het werkt U kunt eenvoudig woorden in Bing Chat typen om de afbeelding te beschrijven die u door Bing Image Creator wilt laten maken, of u kunt Bing Chat vragen om afbeeldingen te maken op basis van andere visuele inhoud. Microsoft zei dat dit wordt ondersteund door een geavanceerde versie van het DALL∙E-model van OpenAI. Bing Image Creator Preview zal ook beschikbaar zijn in Microsoft Edge, waardoor het de eerste en enige browser is met een ingebouwde AI-aangedreven beeldgenerator. Om Bing Image Creator in Edge te gebruiken, klikt u eenvoudig op het Bing Image Creator-pictogram in de zijbalk om een ​​afbeelding te maken of roept u deze op vanuit Bing Chat in Edge, voegde Microsoft toe om het te laten werken, Bing Chat moet u in de modus “creëren” zijn. maar toen ik het probeerde, vertelde Bing me: “Sorry, maar ik kan geen 3 afbeeldingen maken van robots die op desktops zitten.” De chatbox ondersteunt geen afbeeldingen. Het is mogelijk dat het nog steeds actief is, dus ik geef het meer tijd en probeer het verder. Bing schreef: “Vanaf vandaag is Bing Image Creator geïntegreerd in Bing Chat beschikbaar voor Bing Preview-gebruikers op zowel desktop- als mobiele apparaten. Voor degenen die de nieuwe Bing-preview niet gebruiken, is de Image Creator-previewfunctie nu beschikbaar op bing.com/create voor Bing-gebruikers wereldwijd in het Engels. We zullen in de loop van de tijd meer taalondersteuning toevoegen. Beschikbaar voor Rand. Het is ook beschikbaar in de Edge-zijbalk door op het Bing Image Creator-pictogram in de zijbalk te klikken om een ​​afbeelding te maken of door deze aan te roepen vanuit een Bing-chat in Edge. Verhaal- en kenniskaarten. Ook met dit nieuws kondigde Microsoft Bing wijzigingen aan in visuele verhalen en kenniskaarten:
  • Verhalen zijn door AI gegenereerde visuele samenvattingen waarop u kunt klikken om meer te weten te komen over het onderwerp dat u zoekt. Verhalen bieden een meer boeiende manier om inhoud te zoeken en ermee om te gaan door afbeeldingen en korte video’s aan te bieden voor gemakkelijke consumptie.
  • Flashcards 2.0 is een door AI aangedreven infographic-geïnspireerde ervaring die leuke weetjes en belangrijke informatie in één oogopslag levert. Het is bijgewerkt met interactieve, dynamische inhoud zoals grafieken, grafieken, tijdlijnen, visuele verhalen en meer.
Waarom kan het ons schelen? MidJourney en andere AI-tools zoals het OpenAI-model DALL∙E zijn geweldige en verbazingwekkende visualisatietools. Nu het is geïntegreerd in Bing Chat, is het iets eenvoudiger om deze visuele AI-modellen te gebruiken. Deze verbeteringen zijn erg leuk en interessant om te zien en te spelen. Het bericht Bing Image Creator toegevoegd aan Bing Chat verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten