Google legt uit waarom websites gestructureerde data moeten combineren

Google legt uit waarom websites gestructureerde data moeten combineren post thumbnail image
Lizzi Sassman van Google beantwoordde de vraag of het mogelijk is om verschillende soorten gestructureerde data te combineren in een Google SEO Business Hours-sessie. Het antwoord onthulde een belangrijk punt over hoe Google gestructureerde gegevens interpreteert en of het beter is om gestructureerde gegevens te combineren of in tweeën te splitsen. Het combineren van meerdere gestructureerde gegevens wordt genoemd stopcontacten.

Wat is nesten?

Gestructureerde gegevens gaan in wezen over gegevenstypen op hoog niveau (typen genoemd) en attributen van die typen (eigenschappen genoemd). Dit is vergelijkbaar met HTML, waar de basisbouwstenen van HTML voor een webpagina elementen worden genoemd, en elk element heeft eigenschappen die ze wijzigen, genaamd “attributen”. De HTML van een webpagina begint door aan te kondigen dat het een HTML-webpagina is, bijvoorbeeld: Evenzo begint een gestructureerd gegevensscript door te specificeren wat de gestructureerde basisgegevens van een webpagina zijn. De structurele gegevens van het recept op de receptenwebpagina zien er als volgt uit: