ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en Labs

ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en Labs post thumbnail image
Vandaag zijn OpenAI’s ChatGPT en Labs uitgevallen. Mobiele gebruikers melden dat ze het gevreesde bericht “ChatGPT is momenteel actief” krijgen en crashen. ChatGPT Plus-abonnees kunnen een inloglink voor abonnees ontvangen die over het algemeen eventuele capaciteitsproblemen zal omzeilen. Ook deze optie lijkt niet te werken. ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en LabsScreenshot van ChatGPT, 2023 Maart. Desktopgebruikers worden doorverwezen naar de incidentpagina voor deze crash, waaruit blijkt dat OpenAI het probleem om 9.41 uur begon te onderzoeken. PDT. Ze hebben de oorzaak van het probleem ontdekt en zoeken naar een oplossing. ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en LabsScreenshot van ChatGPT, 2023 Maart. De statuspagina van OpenAI laat zien dat naast ChatGPT ook Labs down is vanwege een kerncapaciteitsstoring. OpenAI voegt extra mogelijkheden toe om dit probleem aan te pakken. De betaalde labs-stream is hersteld en ze werken eraan om de gratis stream te herstellen. ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en LabsScreenshot van OpenAI, 2023 Maart. DownDetector ontving ook duizenden meldingen van ChatGPT-gebruikers over de storing, die enkele uren geleden begon. ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en LabsScreenshot van DownDetector, 2023 Maart. ChatGPT Plus-gebruikers zijn vooral teleurgesteld omdat het premium-tariefplan “Gedeelde toegang tot ChatGPT, zelfs tijdens piekuren” omvat. Sommige gebruikers wenden zich tot OpenAI Playground en OpenAI lost ChatGPT-problemen op. Het biedt een chatmodus (momenteel in bèta) die uw keuze uit GPT-3- of CODEX-modellen kan gebruiken. ChatGPT down: OpenAI meldt grote storingen voor gebruikers van ChatGPT en LabsScreenshot van OpenAI, 2023 Maart. Nieuwe accounts ontvangen een eerste OpenAI Playground-tegoed van $ 18. Wanneer u uw gebruikslimiet bereikt, moet u voor extra tegoeden betalen. Prijzen zijn per 1000 tokens, waarbij 1000 tokens ongeveer gelijk zijn aan 750 woorden. Prijzen variëren afhankelijk van het taalmodel en de gewenste context. ChatGPT-gebruikers kunnen zich abonneren op updates op de incidentpagina om via e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer OpenAI een probleem heeft opgelost. per post en sms.

Laatste updates om 13:30 PDT:

  • OpenAI maakt vrije doorstroming in Labs mogelijk door de latentie van end-to-end-verzoeken te bestuderen. Ook rollen ze de patch geleidelijk uit naar sommige ChatGPT-gebruikers, afhankelijk van de capaciteit.
  • De inloglink voor ChatGPT Plus-gebruikers werkt voor sommige gebruikers weer. Nadat u bent ingelogd, ziet u een link naar de incidentpagina, maar u kunt nog steeds ChatGPT gebruiken.
Uitgelichte afbeelding: Vitor Miranda/Shutterstock

Relevante berichten