Bing voegt Bing Chat-antwoorden toe aan zoekresultaten

Microsoft Bing heeft Bing Chat-antwoorden toegevoegd aan Bing-zoekresultaten in plaats van enkele antwoordvakken. We wisten dat het eraan zat te komen omdat Mikhail Parakhin, die Bing Search en Bing Chat beheert, een week geleden suggereerde dat het eraan zat te komen, en nu lijkt het erop dat het er is.

Hoe het eruit ziet. Hier is een screenshot van een van de vele vragen die een Bing Chat-reactie activeren in Bing Search:

wat gebeurt er. Wanneer u in een willekeurige Bing-browser zoekt en dit Bing-chatvenster ziet, ziet u het eerste antwoord hierboven. Maar als u dan op een extra vraag in de chatbox wilt klikken of uw bericht in die chatbox wilt typen, gaat u naar Bing Chat. Bing Chat werkt momenteel alleen op Microsoft Edge en wanneer u bent uitgenodigd voor bèta. Uw reis met Bing Chat kan dus eindigen in Bing Zoeken. Maar ja, Microsoft laat je een fragment zien van de kracht van Bing Chat en hoopt dat je zult proberen in de bèta te komen.

Waarom kan het ons schelen? Kijken hoe zoeken in de loop van de tijd kan worden aangepast met de introductie van AI-gespreksfuncties is opwindend en net zo belangrijk voor uitgevers, makers van inhoud, marketeers en SEO’s. Als Bing fragmentachtige reacties vervangt door Bing Chat-reacties, kan dit van invloed zijn op de klikfrequenties en het verkeer naar uw websites. Hier is een voorbeeld van hoe het nu gaat.

Hoedtip voor David Iwanow die mij dit stuurde.
Het bericht Bing voegt Bing Chat-antwoorden toe aan zoekresultaten verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten