Microsoft 365 Copilot: AI-tools voor productiviteit

Microsoft 365 Copilot: AI-tools voor productiviteit post thumbnail image

Microsoft heeft Microsoft 365 Copilot geïntroduceerd, een innovatieve tool voor kunstmatige intelligentie die is ontworpen om de productiviteit en creativiteit op de werkplek te verhogen. Door de kracht van grote taalmodellen (LLM) te combineren met gegevens van Microsoft Graph en Microsoft 365-apps, belooft Copilot een onmisbare bron te worden voor zakelijke professionals over de hele wereld.

Co-piloot: een krachtige assistent voor Microsoft 365-gebruikers

Microsoft 365 Copilot werkt met populaire apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Het doel is om gebruikers te helpen creativiteit te ontwikkelen, de efficiëntie te verhogen en vaardigheden te verbeteren. Deze AI-aangedreven tool helpt je bij het maken van documenten, het verkennen van gegevens en het maken van presentaties.
Zo verbetert copilot de volgende Microsoft-apps:

  • Microsoft Word: Copilot kan inhoud in Word schrijven, bewerken, samenvatten en creëren. Hij kan manieren voorstellen om uw schrijven te verbeteren en u helpen de juiste toon te kiezen.
  • Microsoft Excel: In Excel kan Copilot u helpen bij het analyseren en verkennen van gegevens met behulp van zoekopdrachten in natuurlijke taal. Het kan correlaties onthullen, scenario’s voorstellen en nieuwe formules voorstellen op basis van uw vragen.
  • Microsoft PowerPoint: Copilot kan uw ideeën omzetten in visueel aantrekkelijke presentaties door presentaties te maken met sprekernotities en bronnen, of door een nieuwe presentatie te starten vanaf een prompt of overzicht.
  • Microsoft Outlook: Copilot helpt u uw inbox en berichten te beheren om tijd te besparen en de communicatie te verbeteren. Het kan e-mail samenvatten. e-mailthreads, conceptantwoorden en agenda-uitnodigingen.

Wij presenteren zakelijke gesprekken

Business Chat is een nieuwe functie die werkt met gegevens en apps om uw werk te vereenvoudigen. Het combineert informatie uit documenten, presentaties, e-mails. mails, agenda’s, notities en contacten om een ​​vlotte ervaring in Microsoft Teams te garanderen.

samengevat

Microsoft 365 Copilot kan de manier waarop we allemaal werken veranderen. Door dagelijkse taken te automatiseren, kunnen gebruikers zich concentreren op de creatieve aspecten van hun werk en kostbare tijd besparen. Microsoft test Copilot met geselecteerde klanten en is van plan om de previews in de komende maanden uit te breiden. Microsoft merkt op dat Copilot zich houdt aan de AI-principes, Responsible AI-standaarden en verplichtingen op het gebied van gegevensbeveiliging. De tool geeft prioriteit aan menselijke controle en gebruikerscontrole, en moedigt gebruikers aan om de geproduceerde inhoud te beoordelen, op feiten te controleren en te verfijnen.
Bron: Microsoft
Uitgelichte afbeelding: screenshot van Microsoft.com, 2023 Maart.

Relevante berichten