Google brengt 2023 uit Maart. grote update

Google brengt 2023 uit  Maart.  grote update post thumbnail image

Google brengt nu 2023 uit Maart. een grote update. Dit is de eerste brede major van 2023. bijwerken na 2022 September.

Advertentie. Google maakte de aankondiging op Twitter en werkte zijn pagina met zoekupdates bij door te zeggen: “Vandaag hebben we een grote update voor 2023 uitgebracht. Maart update. We zullen de pagina met de releasegeschiedenis van de ranking bijwerken zodra de release is voltooid. Google voegde eraan toe: “De release kan tot 2 weken duren.”

Eerdere grote updates. De meest recente vorige grote update was in 2022. September. een brede grote update die kleiner was dan eerdere grote updates en eindigde op 26 september. in 2022 Kunnen. We hadden ook grote updates, waaronder de 2021 in november grote update, en daarvoor was het 2021. Juli. grote update, daarvoor was 2021. in juni Daarvoor hadden we 2020. December. een grote update die erg groot was, groter dan 2020. Kunnen. Voordat het een groot 2020 was maand januari. update, hebben we deze update hier geanalyseerd. Daarvoor was de belangrijkste 2019 September. update. Deze update leek voor veel SEO’s en webmasters zwakker, omdat velen zeiden dat het niet zoveel impact had als eerdere grote updates. U kunt hier meer lezen over eerdere Google-updates.

Wat te doen als je geblesseerd bent. Google heeft advies gegeven over wat u moet overwegen als u in het verleden nadelige gevolgen heeft ondervonden van een grote update. Er zijn geen specifieke stappen die u moet nemen om te herstellen, en in feite hoeft een negatieve invloed op de ranking niet te betekenen dat er iets mis is met uw pagina’s. Google heeft echter een lijst met vragen aangeboden waarmee u rekening moet houden als uw site wordt beïnvloed door een grote update. Google zei dat je misschien wat herstel ziet tussen grote updates, maar de grootste verandering zou zijn na de volgende grote update.

Waarom kan het ons schelen? Wanneer Google zijn algoritmen voor het rangschikken van zoekresultaten bijwerkt, betekent dit dat uw website mogelijk beter of slechter presteert in de zoekresultaten. Weten wanneer Google deze updates uitvoert, geeft ons iets om op te letten om te zien of het iets is dat u op uw site hebt gewijzigd of iets dat Google heeft gewijzigd in hun ranking-algoritme. Vandaag weten we dat Google een grote update van de ranking zal uitbrengen, dus houd de komende weken uw analyses en rankings in de gaten. Bericht, Google brengt 2023 uit Maart. Een uitgebreide grote update verscheen als eerste op Search Engine Land.

Relevante berichten