Google verbetert de toegang tot gezondheidsinformatie voor zoekers in de VS

Google verbetert de toegang tot gezondheidsinformatie voor zoekers in de VS post thumbnail image

Google onderneemt stappen om de toegang tot gezondheidsinformatie voor zoekers in de VS te verbeteren. Zoeken met Google vergemakkelijkt al gemakkelijke toegang tot informatie over Amerikaanse uitkeringsprogramma’s zoals Medicaid en Medicare. Daarnaast helpt Google zoekers zorgafspraken te vinden en te bepalen welke zorgverzekeraars door verschillende zorginstellingen worden geaccepteerd. Nu breidt Google die inspanning uit. Het nadert 31 maart om de deadline voor de opgeschorte jaarlijkse herinschrijvingsvereiste te laten verlopen, werkt Google eraan om Medicaid-herinschrijvingsinformatie gemakkelijker vindbaar te maken.

Ondersteuning voor onverzekerden en onderverzekerden

Naast het verstrekken van informatie aan verzekerden bedient Google ook de behoeften van onverzekerden en onderverzekerden. Google laat binnenkort aanbieders zien die gemeenschapsgezondheidscentra zijn die gratis of goedkope zorg bieden.

Conversatie-AI gebruiken om de informatiekwaliteit te verbeteren

Google implementeert nieuwe methoden om de meest nauwkeurige en actuele informatie over zorgverleners te verstrekken. De conversationele AI-technologie van het bedrijf, Duplex, nam contact op met honderdduizenden zorgverleners in de VS om hun informatie te verifiëren in een Google-zoekopdracht. Google gebruikt Duplex ook om te bevestigen of providers specifieke Medicaid-plannen in hun land accepteren.

Wereldwijde geestelijke gezondheidsproblemen aanpakken

Om wereldwijde problemen zoals geestelijke gezondheid aan te pakken, heeft Google een nieuwe samenwerking aangekondigd met ThroughLine in Nieuw-Zeeland. Google omschrijft ThroughLine als ’s werelds grootste doorgelichte netwerk van hulplijnen voor geestelijke gezondheid en crisis. Als gevolg van deze samenwerking zullen crisishulplijnen eerder bovenaan de zoekresultaten verschijnen voor vragen over persoonlijke crisisonderwerpen.

samengevat

Google breidt de toegang tot gezondheidszorginformatie uit door informatie over herinschrijving voor Medicaid toegankelijker te maken, kunstmatige intelligentietechnologie te gebruiken om providerinformatie te verifiëren en zoekers te verbinden met crisishulplijnen. Deze updates laten zien dat Google zich inzet om zijn platform te gebruiken om een ​​beter geïnformeerde en gezonde wereld te creëren.

Bron: Google
Uitgelichte afbeelding: IB Photography/Shutterstock.

Relevante berichten