Google biedt AI-functies voor Docs en Gmail.

Google biedt AI-functies voor Docs en Gmail. post thumbnail image

Google heeft aangekondigd dat het de kracht van generatieve AI naar ontwikkelaars en bedrijven brengt via Google Cloud en MakerSuite, en nieuwe AI-aangedreven functies introduceert in Google Workspace. In een blogpost merkt Google op dat zijn investering in AI vele jaren beslaat. Het bedrijf zet zich in om kunstmatige intelligentie voor iedereen toegankelijk te maken, of het nu gaat om wetenschappelijk onderzoek of om de ontwikkeling van bruikbare producten.

Nieuwe generatieve AI-functies op de werkvloer

Google maakt het schrijven voor gebruikers gemakkelijker door nieuwe AI-functies te introduceren in Google Workspace. Als je over een onderwerp wilt schrijven in Gmail of Google Docs, kun je dat invoeren en binnen de kortste keren is er een concept gemaakt. U kunt het vervolgens bewerken door wijzigingen aan te brengen, de toon in te korten of aan te passen om het professioneler te maken.
Google brengt AI-functies naar Documenten en Gmail

PaLM-API en MakerSuite

Google introduceert de PaLM API als een veilige en gemakkelijke manier voor ontwikkelaars om voort te bouwen op de beste taalpatronen. De API bevat een MakerSuite-tool waarmee ontwikkelaars snel een prototype van hun ideeën kunnen maken. Na verloop van tijd zal MakerSuite het genereren van synthetische gegevens, afstemming van aangepaste modellen en snelle technische functies bieden, ondersteund door robuuste beveiligingstools.

Generatieve AI-mogelijkheden naar Google Cloud brengen.

Ontwikkelaars die hun eigen modellen en applicaties willen bouwen en aanpassen met behulp van generatieve AI, hebben toegang tot de AI-modellen van Google, waaronder PaLM, op ​​Google Cloud. Google introduceert generatieve AI-mogelijkheden in zijn Cloud AI-portfolio om ontwikkelaars en organisaties in staat te stellen veiligheid, beveiliging en privacy op bedrijfsniveau te bereiken.

Nieuwe AI-partnerschappen en -programma’s

Google breidt zijn AI-ecosysteem en gespecialiseerde programma’s uit voor technologiepartners, op AI gerichte softwareleveranciers en startups. Betrouwbare testers hebben vanaf vandaag toegang tot Vertex AI met Generative AI-ondersteuning en de Generative AI App Builder.

samengevat

De nieuwe generatieve AI-mogelijkheden van Google in Google Cloud, PaLM API en MakerSuite, en nieuwe door AI aangedreven functies in Google Workspace bieden een nieuwe manier om generatieve AI-applicaties te verkennen en er prototypen van te maken. Deze functies besparen tijd en moeite, vereenvoudigen het schrijfproces en maken AI voor iedereen toegankelijk. De uitbreiding van Google’s AI-ecosysteem en gespecialiseerde applicaties toont verder aan dat Google zich inzet om AI toegankelijker te maken.
Uitgelichte afbeelding: JRdes/Shutterstock
Bron: Google

Relevante berichten