Microsoft kan Bing Search-antwoorden vervangen door Bing Chat-antwoorden

Microsoft kan Bing Search-antwoorden vervangen door Bing Chat-antwoorden post thumbnail image
Bing kan de standaardantwoorden die u bovenaan de Bing-zoekresultaten ontvangt, vervangen door Bing Chat-antwoorden. De huidige antwoorden van Bing Search “gebruiken oude technologieën en zijn afkomstig uit de crowd” en dat Bing ze “zo snel mogelijk zal vervangen” door Bing Chat-antwoorden, tweette Mikhail Parakhin, hoofd van Bing Search en Bing Chat, dit weekend. Dat zou kunnen leiden tot een nieuwe gebruikersinterface voor de antwoorden die Bing Search geeft op vragen van gebruikers rechtstreeks in de zoekresultaten van Bing, voegde Parakhin eraan toe. Hoe het eruit zou kunnen zien. Het is moeilijk om precies te zeggen hoe deze Bing Chat-reacties eruit zouden kunnen zien, maar we hebben een nieuwe functie opgemerkt die reacties van meerdere bronnen op internet verzamelt en die veel lijkt op Bing Chat-reacties. Hier is een screenshot van de tweet van Brodie Clark: Context. Hier zijn de tweets waar Parakhin het zei, zodat je de volledige context kunt zien: Testo com Curitiba, Bing informou dois resultados. En de kaart bovenaan is com información de sites de 3 anos atrás.
Google informou 0 kaart.

IMO moet de kaart bijwerken in de meeste gevallen Chat of al het andere, en meer precies. pic.twitter.com/6erGVgSAhN — Vitor de Lucca | @vitordelucca@bolha.us | 🏳️‍🌈 (@vitor_dlucca) 2023 11 maart Ja, ze gebruiken oude technologie en crowdsourcing, we zullen ze zo snel mogelijk vervangen. Waarschijnlijk zelfs een nieuwe gebruikersinterface. — Mikhail Parakhin (@MParakhin) maart 2023 11 maart Verbeterde integratie van Bing Search en Bing Chat. Verbeterde Bing Search-integratie met Bing Chat komt eraan, zei Parakhin:
  • “Het is een complexe interactie, dus bugs sluipen er de hele tijd in.”
Bing Chat groeit. Dit nieuws volgt op de recente aankondiging door Microsoft van enkele statistieken die de groei in Bing Conversations laten zien:
  • Meer dan 100 miljoen dagelijkse actieve gebruikers.
  • In totaal 45 miljoen gesprekken.
  • Een derde van de Daily View-gebruikers gebruikt Bing Chat dagelijks.
  • Een derde van de recensenten is helemaal nieuw bij Bing.
Waarom kan het ons schelen? Kijken hoe zoeken in de loop van de tijd kan worden aangepast met de introductie van AI-gespreksfuncties is opwindend en net zo belangrijk voor uitgevers, makers van inhoud, marketeers en SEO’s. Als Bing fragmentachtige reacties vervangt door Bing Chat-reacties, kan dit van invloed zijn op de klikfrequenties en het verkeer naar uw websites. Het bericht Microsoft vervangt mogelijk Bing Search Answers door Bing Chat Answers verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten