Webinar: Je hebt een 360-view contentstrategie nodig

Webinar: Je hebt een 360-view contentstrategie nodig post thumbnail image

Of het nu gaat om verkopen aan bedrijven of consumenten, kopers hebben toegang nodig tot verschillende soorten productinhoud: emotioneel gedreven visuele middelen en objectieve informatie. Hierdoor voelen ze zich het meest zelfverzekerd bij het nemen van aankoopbeslissingen. Digital Asset Management (DAM) en Product Information Management (PIM) tools zijn nodig om deze ervaring te leveren. Neem deel aan dit webinar en leer hoe u een 360-gradenweergave van uw productinhoud kunt creëren die het best is uitgerust om ervaringen te creëren die klanten op websites, sociale media, digitale advertenties, verpakkingen, in de winkel en meer versterken. Meld u vandaag nog aan voor Build Consumer Trust met een 360-View Content Strategie gepresenteerd door Acquia. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. De post Webinar: De 360 ​​View Content Strategie die je nodig hebt verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten