Zoek Centrale Gemeenschap 2022

Zoek Centrale Gemeenschap 2022 post thumbnail image

in 2023 07 maart, dinsdag

De Doorzoek de Centrale Gemeenschap is een online forum waar website-eigenaren elkaar kunnen helpen bij het oplossen van problemen met de aanwezigheid van hun website in Google Zoeken, verschillende zoekupdates kunnen bespreken en tips kunnen delen over hoe ze de zichtbaarheid van hun website in de zoekresultaten kunnen verbeteren.

2022 was een geweldig jaar voor onze gemeenschap. Met meer dan 9 miljoen unieke gebruikers en 32.000 threads in 17 talen vorig jaar, is de community niet alleen een belangrijke plek geweest voor site-eigenaren om meer te weten te komen over en problemen met Google Zoeken op te lossen, maar ook voor Google om zijn systemen rond problemen daar te verbeteren . .

De community is blijven evolueren als een plek waar Googlers en onze medewerkers productproblemen, updates en bugs kunnen melden. Productexperts. in 2022 Er werden ook persoonlijke toppen gehouden met productexperts van over de hele wereld.

Onze productexperts vieren

We hebben het geluk dat we veel productexperts hebben die een passie hebben voor Google Zoeken en graag andere gebruikers helpen.

Zoek naar centrale productexperts in een video-indexeringssessie op de Singapore Summit Foto van de Product Expert Group op de Singapore Summit

Onze productexperts delen regelmatig waardevolle feedback die ons helpt problemen te identificeren en op te lossen om Search for Site Owners te verbeteren. Hoogtepunten zijn onder meer feedback van de community, waarmee we verschillende problemen met de sitemap en het hulpprogramma voor het verwijderen van URL’s in Search Console hebben opgelost, en verschillende gehackte webpagina’s in meerdere talen, zoals Turks en Chinees, hebben verwijderd.

Onze productexperts hebben ook een schat aan kennis bijgedragen om gebruikers op de forums te helpen. Enkele hoogtepunten:

We konden ook veel Search Console-functies en -rapporten niet soepel uitvoeren, zoals de nieuwe URL-inspectie-API, Search Console GA4, het video-indexeringsrapport en nog veel meer zonder waardevolle feedback van productexperts.

Topbijeenkomsten voor productexperts

Om onze productexperts te bedanken, hebben we productexperttoppen gehouden op drie locaties, waaronder juni in New York, september in Dublin en december. in Singapore. Experts op het gebied van platina- en diamantproducten deden persoonlijk mee, terwijl experts op het gebied van goudproducten online meededen.

Zoek naar Central Product Experts, Dave Smart en Barry Hunter op de NYC Summit Portugal Search Centre productexperts, Rubens en Manuel op het podium met andere productexperts op de Dublin Summit

Ongeveer 120 experts sloten zich bij ons aan voor 10 specifieke zoeksessies op alle drie de toppen. De sessies behandelden verschillende onderwerpen, waaronder nieuwe Search Console-functies, het accepteren van gestructureerde gegevens, het indexeren van video’s tijdens het zoeken en meer. Deelnemers meldden positieve feedback over de kwaliteit en het technische karakter van de sessies. Veel productexperts noemden ook de mogelijkheid om face-to-face te communiceren met andere productexperts en Googlers als de belangrijkste reden voor hun deelname aan het evenement.

We maakten ook van de unieke gelegenheid gebruik om onze experts te eren met een prijsuitreiking tijdens de toppen waar onze experts Lino Uruñuela En Le Van Phu ontving de Troubleshooting Award voor zijn vermogen om complexe problemen op te lossen. Mohamed Eloueryaghly ontving een Extra Mile-award voor het helpen van andere gebruikers Daniel Ulčiks En Suzuki Kenichi ontvingen de Mentor Award als erkenning voor hun inspanningen onder begeleiding van vele andere programma-experts.

Het hele jaar door hebben we ook verschillende hangouts gehouden voor onze productexperts voor productupdates en algemene Q&A’s, waar ze vragen konden stellen en feedback konden geven over Google Zoeken en het productexpertprogramma.

Geïnteresseerd om mee te doen Doorzoek de Centrale Gemeenschap andere gebruikers helpen, meer leren over verschillende aspecten van Google Zoeken en deelnemen aan vroege releases van Search Console-functies? Jij kan Meld u aan voor het productexpertprogramma.

Relevante berichten