Webinar: Maximaliseer SIG’s met First Party Data

Webinar: Maximaliseer SIG’s met First Party Data post thumbnail image

Een duidelijk beeld van klantgegevens kan leiden tot succesvolle campagneresultaten. Er zijn echter veel data-oplossingen die uw Martech-stack ingewikkelder en duurder maken. Het verwijderen van dataloggers en het verminderen van latentie is essentieel, maar hoe begin je eraan? Sluit je aan bij Snowflake, Digital Virgo en Snowplow om te praten over de noodzaak van transparantie, nauwkeurigheid en snelheid om snel gegevens te synchroniseren. Meld u vandaag nog aan voor het maximaliseren van SIG door verminderde latentie en het elimineren van silo’s door Snowflake. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. Het bericht Webinar: Maximaliseer uw SIG met gegevens van eerste partijen verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten