Twitter-services zijn offline, inclusief het klikken op links, het bekijken van afbeeldingen en meer

Momenteel zijn Twitter-services volledig uitgevallen, het probleem begon in 2023. 6 maart rond 11.50 uur E.T. Problemen zijn onder meer klikken op links in tweets, afbeeldingen uploaden, verbinding maken met sommige Twitter-services zoals TweetDeck.

De koppelingen zijn verbroken. Wanneer u op een link van een geposte tweet klikt, wordt u naar een foutberichtpagina gebracht met de tekst: {“errors”:[{“message”:”Your current API plan does not include access to this endpoint, please see https://developer.twitter.com/en/docs/twitter-api for more information”,”code”:467}]} Ik merkte dat het na 23.50 uur wat minder werd en heb erover getweet, waar anders?

Ik kan de tweet hier nu niet insluiten, dus dit is een screenshot van die tweet.

Niet alleen koppelingen. Naast links werken afbeeldingen, verbinding maken met sommige services met behulp van de Twitter API en andere functies waarvoor mogelijk het gebruik van de Twitter API vereist is, niet.

Waarom kan het ons schelen? Als je momenteel inhoud of services promoot op Twitter, wil je die inspanningen misschien uitstellen totdat gebruikers op die links kunnen klikken en volledig toegang hebben tot je tweets. Blijf op de hoogte, want ik vermoed dat Twitter dit probleem aanpakt, aangezien er veel meldingen van dit probleem zijn geweest en het groeit.

Twitter werkt aan een oplossing. Twitter kondigde aan en zei: “Sommige delen van Twitter werken op dit moment mogelijk niet zoals verwacht. We hebben een interne wijziging doorgevoerd die enkele onbedoelde gevolgen had. We werken momenteel aan dit probleem en zullen een update delen wanneer het is opgelost. Het bericht Twitter-services offline, inclusief op links klikken, afbeeldingen bekijken en meer, verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten