Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbot

Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbot post thumbnail image
Snapchat heeft de toevoeging aangekondigd van een nieuwe functie genaamd My AI. My AI is een chatbot gebaseerd op OpenAI ChatGPT die kan communiceren met Snapchat-gebruikers. Snapchat sluit zich aan bij Meta, Spotify, YouTube en anderen om sociale netwerken te verbeteren met kunstmatige intelligentie om meer gebruikers aan te trekken en ze langer verbonden te houden met hun netwerken.

Toegang krijgen tot mijn AI op Snapchat.

Snapchat heeft zijn nieuwe chatbot uitgerold als een experimentele functie voor Snapchat+ abonnees in de Verenigde Staten. Met Snapchat+ kunnen gebruikers eerst exclusieve, experimentele en pre-releasefuncties ervaren. Het kost $ 3,99 per maand en is beschikbaar in verschillende landen, waaronder de VS, Canada en het VK. Dit maakt het goedkoper dan investeren in ChatGPT Pro voor $ 20 per maand. Naast de eerste keer toegang tot Mijn AI, biedt Snapchat+ gebruikers een exclusieve badge, prioriteitsantwoorden op verhalen, een aangepaste verhaalduur van een uur tot een week, en nieuwsverbeteringen die je verhaal vooruit helpen zodat meer mensen het kunnen zien.

Voeg mijn AI toe als vriend

Om verbinding te maken met My AI, gaat u naar haar profiel op Snapchat en voegt u haar toe als vriend. Snapchat Mijn AIScreenshot van Snapchat, 2023 Maart. Nadat je hem als vriend hebt toegevoegd, kun je beginnen met chatten.

Mijn AI vs. ChatGPT

Volgens Snapchat Support zal My AI een vriendelijke persoonlijke assistent zijn voor Snapchat-gebruikers die beschikbaar is in de Snapchat-app. Gebruikers kunnen de chatbot vragen om trivia, reisideeën, recepten, cadeaus voor een specifieke persoon, poëzie en meer. Mijn AI biedt een ervaring die vergelijkbaar is met het verbinden met iemand anders op Snapchat, met een profiel, avatar en het gebruik van geschikte emoji’s in antwoorden. Voorbeeld Snapchat Mijn AI-chatsScreenshot van Snapchat, 2023 Maart. Snapchat waarschuwt gebruikers dat My AI in de vroege stadia kan “hallucineren” en onjuiste antwoorden kan suggereren. U zult er misschien een paar opmerken in toekomstige voorbeelden. Gebruikers worden aangemoedigd om feedback te geven aan Snapchat over eventuele eigenaardigheden die ze tegenkomen, zodat de functie kan worden verbeterd voordat deze wordt uitgerold naar alle Snapchat-gebruikers. Net als bij ChatGPT wordt Snapchat-gebruikers ook geadviseerd om geen vertrouwelijke of gevoelige informatie aan My AI te verstrekken. Interacties met de chatbot kunnen worden geanalyseerd om de chatervaring te verbeteren. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart

Hoe marketeers en contentmakers mijn AI kunnen gebruiken

Bedrijven kunnen My AI op verschillende manieren gebruiken om beter in contact te komen met klanten op Snapchat. Hier zijn enkele voorbeelden om u op weg te helpen!

Schrijf de perfecte biografie

Weet je niet zeker hoe je een goede biografie moet schrijven voor je openbare Snapchat-profiel? Vraag My AI om met enkele ideeën te komen op basis van de klanten die u wilt bereiken en wat u wilt dat ze kopen. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart. Tik op reacties en houd ze vast om ze te kopiëren, op te slaan in een gesprek of er feedback op te geven. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart

Stel een verhaalidee voor

Als je niet weet wat je op Snapchat moet plaatsen, vraag dan My AI om suggesties. U kunt My AI vertellen dat u een verhaalidee wilt dat uw doelgroep aanspreekt om uw product of dienst te promoten. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart

Maak betrokkenheid gemakkelijker

Als iemand je een vraag stelt als reactie op je openbare verhalen, kun je My AI gebruiken om antwoordideeën te bedenken om de verhaalkijker aan het lachen te maken. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart

Vind niche-influencers

Als je influencer-marketing wilt verkennen, vraag dan aan My AI wie de beste Snapchat-influencers in jouw niche zijn. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart. Gecombineerd met Snapchat+ Priority Stories-reacties, kun je in contact komen met de beste influencers voor jouw product of dienst, wat de deur kan openen naar nieuwe marketingkansen.

Hoe wis ik mijn AI-chatverzoeken?

Om je chatgeschiedenis te wissen, ga je naar Snapchat-instellingen en zoek je naar de optie Gegevens wissen onder Privacybeheer. Tik op Wis mijn AI-chatverzoeken en bevestig dat je mijn AI-gegevens wilt verwijderen. Snapchat introduceert My AI: een nieuwe social media chatbotScreenshot van Snapchat, 2023 Maart Uitgelichte afbeelding: DenPhotos/Shutterstock.

Relevante berichten