Door Google voorgestelde fragmenten krijgen blauw gemarkeerde tekst

Door Google voorgestelde fragmenten krijgen blauw gemarkeerde tekst post thumbnail image
Het lijkt erop dat Google een nieuwe blauwe markeringsfunctie heeft geïmplementeerd voor sommige fragmenten van Google-zoekresultaten. Google kan specifieke tekst markeren die relevant is voor uw zoekopdracht, rechtstreeks in het voorgestelde fragmentresultaat. Ook hebben voorgestelde fragmenten met blauw gemarkeerde tekst een grotere lettergrootte dan gemarkeerde fragmenten zonder blauw gemarkeerde tekst. Hoe ziet het eruit. Hier zijn enkele schermafbeeldingen van de zoekopdrachten die een nieuw fragment van blauw gemarkeerde tekst in Google Zoeken creëren: Eerdere testen. in 2022 September. Google heeft deze functie getest met geel en blauw gemarkeerde tekst. Het lijkt erop dat Google de blauwe accenten heeft gekozen omdat alle voorbeelden die ik heb gezien blauw zijn in plaats van geel. Waarom kan het ons schelen? Zullen sleutelfragmenten die het antwoord prominenter markeren met deze blauwe markeringen de klikfrequentie verlagen in vergelijking met een normaal gemarkeerd fragment? Kan dit leiden tot meer klikken vanwege vetgedrukte tekst? U kunt enkele van de meer populaire featured snippets bekijken om te zien of u meer of minder verkeer ziet na deze wijziging, dwz of de wijziging uw resultaten heeft beïnvloed. Het bericht Google-fragmenten krijgen blauwe vetgedrukte tekst verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten