LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekenden

LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekenden post thumbnail image
LinkedIn belicht verschillende recente updates die werkzoekenden kunnen helpen de juiste vacatures te vinden en de aandacht van recruiters te trekken. Naarmate het aantal vacatures op LinkedIn blijft groeien, zijn deze updates bedoeld om professionals de tools te geven die ze nodig hebben om bedrijven en functies te onderzoeken die aansluiten bij hun behoeften. Naarmate de arbeidsmarkt competitiever wordt, wordt opvallen cruciaal om uw kansen op een baan te vergroten. De nieuwste updates voor LinkedIn kunnen u helpen de interesse van recruiters te tonen, vaardigheden en ervaring te benadrukken en uw netwerk aan te spreken voor ondersteuning. Deze functies zijn bedoeld om het zoeken naar werk efficiënter te maken, wat resulteert in meer kansen op werk en carrièregroei. De vijf nieuwe updates zijn als volgt:

Geopend voor werk

Met deze functie kunnen kandidaten aan recruiters aangeven dat ze openstaan ​​voor nieuwe vacatures. Het kan privé worden gebruikt of worden gedeeld met de bredere gemeenschap. Er kunnen ook vacature-alerts worden ingesteld om meldingen van relevante vacatures te ontvangen. LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekendenScreenshot van LinkedIn, 2023 Maart.

Vaardigheden matchen

Met deze functie kunnen werkzoekenden de vaardigheden begrijpen die nodig zijn voor een specifieke baan en deze vergelijken met wat ze in hun profiel hebben. Ze kunnen ook context toevoegen aan vaardigheden door ze te taggen met relevante ervaring, opleiding of certificeringen. LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekendenScreenshot van LinkedIn, 2023 Maart.

Deel je CV met alle recruiters

Werkzoekenden kunnen hun cv delen met alle recruiters, waardoor het voor recruiters gemakkelijker wordt om hen te vinden en contact met hen op te nemen. LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekendenScreenshot van LinkedIn, 2023 Maart.

Ontvang een Recruiting in Your Network-verwijzing

Met deze functie kunnen werkzoekenden verbinding maken met hun netwerk om meer te weten te komen over vacatures en hun kansen om aangenomen te worden te vergroten. LinkedIn laat je proactief weten wanneer mensen in hun netwerk mensen aannemen. LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekendenScreenshot van LinkedIn, 2023 Maart.

Meld je interesse met “Ik heb interesse”

Werkzoekenden kunnen deze functie gebruiken om hun interesse om voor een bedrijf te werken direct aan te geven vanaf de LinkedIn-pagina. Het profiel en de informatie zullen privé worden gedeeld met recruiters binnen het bedrijf, zodat zij in de toekomst een rol kunnen overwegen. LinkedIn belicht 5 nieuwe functies voor werkzoekendenScreenshot van LinkedIn, 2023 Maart. Deze nieuwe updates helpen je de juiste banen te vinden, je kwalificaties te evalueren en doorverwijzingen uit je netwerk te krijgen. Het gebruik van deze functies kan werkzoekenden helpen om beter door het zoekproces naar een baan te navigeren en kansen te vinden die passen bij hun vaardigheden en interesses. Bron: LinkedIn Uitgelichte afbeelding: Inthon Maitrisamphan/Shutterstock

Relevante berichten