Waarom is klantrelatie nu belangrijker dan ooit?

Waarom is klantrelatie nu belangrijker dan ooit? post thumbnail image

Onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat bestaande klanten 50% meer kans hebben om uw nieuwe producten uit te proberen en 31% meer bij u uitgeven dan nieuwe klanten. Dus hoe koester je deze relaties en genereer je terugkerende en meetbare inkomsten? In deze sessie delen marketingexperts hoe u relaties met klanten kunt opbouwen die niet alleen groeien, maar ook de omzet verhogen in 2023. en later. Meld u vandaag nog aan voor “3 manieren om klantrelaties te versterken en inkomsten te verhogen”, gepresenteerd door Sendoso. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. Het bericht Waarom is klantrelatie nu belangrijker dan ooit? verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten